середа, 14 березня 2018 р.

Районний семінар вчителів економіки ЗЗСО Кіровоградського району

     14 лютого на базі заводу "Ельворті" відбувся районний семінар вчителів економіки ЗЗСО Кіровоградського району. Вчителі під час екскурсії яку провів на високому рівні завідувач кафедри маркетингу Олійник Ігор Вікторович, познайомилися з роботою таких відділів: маркетинговий та брокерний  центр; переглянули виставковий зал де представлена сучасна продукція заводу "Ельворті". Побували у робочому цеху де споглядали за роботою різний операцій по виробленню сівалок та їх до них комлектуючих частин. 






   Відвідали засідання круглого столу який провела завідуючий кафедри обліку і оподаткування, математики та обчислювальної техніки Буткевич Оксана Вікторівна. Під час засідання обговорювали досвід компанії "Ельворті", яка працює з навчальними закладами за системою дуальної освіти. 
   «Дуальна освіта, це коли окрім знань, студент отримує певні компетенції, вміння застосовувати ці знання на практиці. Тобто, він працює на підприємстві і навчається у нас в інституті, отримує повний комплекс знань, які необхідно відповідно до навчальних планів, і, коли він випускається, то вже є підготовленим висококваліфікованим спеціалістом», – повідомив ректор "Економіко-технологічного інститутуту імені Роберта Ельворті" - Глух Володимир Мойсеєвич.
    Велика подяка від вчителів економіки викладачам Економіко-технологічного інституту ім.Роберта Ельворті, а саме Глух Володимиру Мойсеєвичу, Буткевич Оксані Вікторівні та Олійник Ігорю Вікторовичу🤗 Цікаво, креативно, змістовно, позитивно, захоплююче))))







Немає коментарів:

Дописати коментар